Giulietta Masina
Giulietta Masina Fansite
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldalinformációk

 

 

   

CSS Codes
Giulietta Masina a tévében

    

 

 

Elegant Rose - Diagonal Resize

 
 
 

 

 
 

  
 

  Mindenkinek ajánlom az oldalt: fiataloknak, akik hozzám hasonlóan imádják Giuliettát, idősebbeknek, akik nosztalgia gyanánt olvasgatják, azoknak, akik azért foglalkoznak Masina munkásságával, mert "kötelező" tananyag. Ajánlom azoknak, akik rajonganak érte, vagy csak kedvelik - esetleg nem kedvelik, de érdeklődnek iránta, azoknak is, akik csak idetévedtek, és kíváncsiak, ki is ez a bájos hölgy.
Aki figyelmesen olvasgatja, biztos nem fogja "rendezőfeleségnek", vagy "poros, régi filmsztárnak" látni.

  Az oldalt 2007.12.18-tól kezdtem el szerkeszeni. Igyekszem rendszeresen frissíteni, szépíteni, tartalmasabbá tenni - de mivel elhunyt színésznőről van szó - valamivel kevesebb információt kapok róla, mint egy ma élő, aktuálisan divatos sztárról. Az európai hírességekről ráadásul jóval kevesebb anyag található, mint az amerikaiakról, bár Masina viszonylag jól áll, főleg fotók tekintetében.
Igazán valósághűen nem könnyű írni Giuliettáról, mert az életéről egymásnak ellentmondó információk találhatók. A Fellini házaspárt legendák, anekdoták övezik, nehéz kihámozni a valós dolgokat a bulvár hírekből, és a változó színvonalú írásokból. Igyekszem a lehető legpontosabb információkat átadni Masináról.
A weboldal minimum 960x600 -as képernyő felbontásban érvényesül igazán. Általában Google Chrome-ban tesztelem, de minden más böngészővel is tökéletesen működik!FIGYELEM! Ez az oldal nem áll kapcsolatban Giulietta Masina örököseivel, a művésznőt személyesen nem ismertem. Az oldalon megjelent írások, kritikák saját készítésűek, (kivéve a "Magyar nyelvű interjúk..." c. modul) hivatalos felhasználásához -  pl. diplomamunka, újságcikk, könyv -  kérlek, kérj tőlem engedélyt, enélkül ne publikáldl - pláne a saját neved alatt!
Saját használatra, ill. internetes fórum topicokba persze nyugodtan másolhatsz bármit az oldalról - ez esetben örülnék, ha feltüntetnéd a forrást, ezen oldal linkjét!
Forrásként felhasználtam: Tullio Kezich, Bernardo Zapponi, Charlotte Chandler, Moraldo Rossi, Muhi Klára, Bradányi Iván írásait, továbbá számos újságcikket, és az internetről több idegen nyelvű írást, melynek forrását nem tüntették fel mindig.

A fotók számos internetes helyről vannak - pl. eBay, Archivo Globale, MSN, Google, stb, mind saját gyűjtés -  jelenleg több, mint ezer képet tartalmaz a "Képgaléria" c. modul, és folyamatosan, jóformán napi szinten bővül.
A portál szépítésénél segítségemre volt többek között a  és a , köszönet a dekor elemekért! 

 

 A megjelent fotókért, és egyebekért az oldal szerzője felelősséget nem vállal!

 

 

 

Örülnék, ha a Vendégkönyv-be megírnátok a véleményeteket, építő kritikátokat, min kéne javítani, mi az, ami tetszett az oldalon, mi az, ami nem, ha lehet, indokoljátok is meg!

 

Mindenkinek köszönöm az eddigi, és jövőbeli kedves szavakat!  


 

 

 

 

 

 


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.