Giulietta Masina
Giulietta Masina Fansite
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldalinformációk

 

 

   

CSS Codes
Giulietta Masina a tévében

    

 

 

Elegant Rose - Diagonal Resize
Magyar nyelvű interjúk, írások

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Giulietta Budapesten

Máté Judit  2009.01.14. 23:02

Máté Judit visszaemlékezik

A tiszta forrás

  2008.09.16. 22:57

Egy szép, emberközeli interjú a nyolcvanas évek elején

Exkluzív interjú

  2008.09.16. 13:30

Giulietta gyerekkoráról, és a szerepépítésről beszél - a riport Magyarországon készült, a Képes Európa című magazin Fellini halálakor közölte le. Csodálatos benyomást tesz mindenkire!

Egy nagyszerűen sikerült Giulietta interjú

  2008.09.15. 23:07

Az alábbi cikk az egyik kedvenc Giulietta interjúm, mivel nagyszerűen tükröződik temperamentuma, természetessége, életvidámsága, bölcsessége. Kétszer járt hazánkban, több riport készült vele, ez az egyik legérdekesebb. Masinának ugyan nem volt éppen kedve nyilatkozni, a szemtelen riporter miatt kicsit paprikásan indul a hangulat, de aztán egyre jobban belefeledkezik a mesélésbe. Művészi alázata, érzelmi intelligenciája figyelemre méltó.

 

Írás Giuliettáról

  2008.09.15. 18:04

A Filmvilág c. filmes folyóiratban jelent meg Masina halálakor. Véleményem szerint ugyan a cikk művészies, és tudorkodó akart lenni, mégis egyes helyeken pontatlan, és kissé tiszteletlen. Giulietta szebb, emberibb nekrológot érdemelt volna!:(

Szintén a Ginger és Fredről

  2008.09.15. 16:00

Írás Giuliettáról: egy 80-as évek beli Nők Lapja a forrás.

Giulietta Gingerről, magáról, és Felliniről mesél

  2008.09.15. 15:54

Riport a 80- as évekből

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.