Giulietta Masina
Giulietta Masina Fansite
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldalinformációk

 

 

   

CSS Codes
Giulietta Masina a tévében

    

 

 

Elegant Rose - Diagonal Resize
Magyar nyelvű interjúk, írások

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Giulietta Budapesten

Máté Judit  2009.01.14. 23:02

Máté Judit visszaemlékezik

A tiszta forrás

  2008.09.16. 22:57

Egy szép, emberközeli interjú a nyolcvanas évek elején

Exkluzív interjú

  2008.09.16. 13:30

Giulietta gyerekkoráról, és a szerepépítésről beszél - a riport Magyarországon készült, a Képes Európa című magazin Fellini halálakor közölte le. Csodálatos benyomást tesz mindenkire!

Egy nagyszerűen sikerült Giulietta interjú

  2008.09.15. 23:07

Az alábbi cikk az egyik kedvenc Giulietta interjúm, mivel nagyszerűen tükröződik temperamentuma, természetessége, életvidámsága, bölcsessége. Kétszer járt hazánkban, több riport készült vele, ez az egyik legérdekesebb. Masinának ugyan nem volt éppen kedve nyilatkozni, a szemtelen riporter miatt kicsit paprikásan indul a hangulat, de aztán egyre jobban belefeledkezik a mesélésbe. Művészi alázata, érzelmi intelligenciája figyelemre méltó.

 

Írás Giuliettáról

  2008.09.15. 18:04

A Filmvilág c. filmes folyóiratban jelent meg Masina halálakor. Véleményem szerint ugyan a cikk művészies, és tudorkodó akart lenni, mégis egyes helyeken pontatlan, és kissé tiszteletlen. Giulietta szebb, emberibb nekrológot érdemelt volna!:(

Szintén a Ginger és Fredről

  2008.09.15. 16:00

Írás Giuliettáról: egy 80-as évek beli Nők Lapja a forrás.

Giulietta Gingerről, magáról, és Felliniről mesél

  2008.09.15. 15:54

Riport a 80- as évekből

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."