Giulietta Masina
Giulietta Masina Fansite
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldalinformációk

 

 

   

CSS Codes
Giulietta Masina a tévében

    

 

 

Elegant Rose - Diagonal Resize

 
 
 

 

 
 

  
 

  Mindenkinek ajánlom az oldalt: fiataloknak, akik hozzám hasonlóan imádják Giuliettát, idősebbeknek, akik nosztalgia gyanánt olvasgatják, azoknak, akik azért foglalkoznak Masina munkásságával, mert "kötelező" tananyag. Ajánlom azoknak, akik rajonganak érte, vagy csak kedvelik - esetleg nem kedvelik, de érdeklődnek iránta, azoknak is, akik csak idetévedtek, és kíváncsiak, ki is ez a bájos hölgy.
Aki figyelmesen olvasgatja, biztos nem fogja "rendezőfeleségnek", vagy "poros, régi filmsztárnak" látni.

  Az oldalt 2007.12.18-tól kezdtem el szerkeszeni. Igyekszem rendszeresen frissíteni, szépíteni, tartalmasabbá tenni - de mivel elhunyt színésznőről van szó - valamivel kevesebb információt kapok róla, mint egy ma élő, aktuálisan divatos sztárról. Az európai hírességekről ráadásul jóval kevesebb anyag található, mint az amerikaiakról, bár Masina viszonylag jól áll, főleg fotók tekintetében.
Igazán valósághűen nem könnyű írni Giuliettáról, mert az életéről egymásnak ellentmondó információk találhatók. A Fellini házaspárt legendák, anekdoták övezik, nehéz kihámozni a valós dolgokat a bulvár hírekből, és a változó színvonalú írásokból. Igyekszem a lehető legpontosabb információkat átadni Masináról.
A weboldal minimum 960x600 -as képernyő felbontásban érvényesül igazán. Általában Google Chrome-ban tesztelem, de minden más böngészővel is tökéletesen működik!FIGYELEM! Ez az oldal nem áll kapcsolatban Giulietta Masina örököseivel, a művésznőt személyesen nem ismertem. Az oldalon megjelent írások, kritikák saját készítésűek, (kivéve a "Magyar nyelvű interjúk..." c. modul) hivatalos felhasználásához -  pl. diplomamunka, újságcikk, könyv -  kérlek, kérj tőlem engedélyt, enélkül ne publikáldl - pláne a saját neved alatt!
Saját használatra, ill. internetes fórum topicokba persze nyugodtan másolhatsz bármit az oldalról - ez esetben örülnék, ha feltüntetnéd a forrást, ezen oldal linkjét!
Forrásként felhasználtam: Tullio Kezich, Bernardo Zapponi, Charlotte Chandler, Moraldo Rossi, Muhi Klára, Bradányi Iván írásait, továbbá számos újságcikket, és az internetről több idegen nyelvű írást, melynek forrását nem tüntették fel mindig.

A fotók számos internetes helyről vannak - pl. eBay, Archivo Globale, MSN, Google, stb, mind saját gyűjtés -  jelenleg több, mint ezer képet tartalmaz a "Képgaléria" c. modul, és folyamatosan, jóformán napi szinten bővül.
A portál szépítésénél segítségemre volt többek között a  és a , köszönet a dekor elemekért! 

 

 A megjelent fotókért, és egyebekért az oldal szerzője felelősséget nem vállal!

 

 

 

Örülnék, ha a Vendégkönyv-be megírnátok a véleményeteket, építő kritikátokat, min kéne javítani, mi az, ami tetszett az oldalon, mi az, ami nem, ha lehet, indokoljátok is meg!

 

Mindenkinek köszönöm az eddigi, és jövőbeli kedves szavakat!  


 

 

 

 

 

 


Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."