Giulietta Masina
Giulietta Masina Fansite
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldalinformációk

 

 

   

CSS Codes
Giulietta Masina a tévében

    

 

 

Elegant Rose - Diagonal Resize
Képgaléria
KépgalériaKéptárak: Súgó
Portrék

Műtermi felvételek, címlapfotók

Kattints a képre, hogy meg tudd nézni a képtárat!

 

Paparazzi I.

Spontán felvételek, elcsípett pillanatok

Paparazzi II.

További életképek

Paparazzi III.

Újabb spontán pillanatok

Paparazzi IV.

Még újabbak...

Gyerekkori képek

Gyermek, családi, és tizenéves kori fotók

Képek a 80-as, 90-es évekből

 Giulietta itt már idősebb, de ugyanúgy ragyog

Országúton - Gelsomina

Masina Gelsomina megformálásával vált világhírűvé. Méltán nevezik "női Chaplin"-nek.

A tragikomikus bohóc figurája egyszerre megindító, mulatságos, és mélyen emberi az Országúton c. kultfilmben.

 

Cabiria éjszakái

Cabiria rendkívül karakteres, elragadó utcalány figura. Talán még Gelsomina-t is felülmúlja.

Masina rendkívül érzékenyen, bájosan, és groteszk humorral játszotta Gelsomina "bukott nővérét".

Júlia és a szellemek

Júlia - ez a szerep nem kimondottan Giuliettára szabott, hiába a névazonosság. Hiányoznak a megszokott gesztusai, és jellegzetes arcjátéka. Ebben a filmben klasszikus stílusban játszik, minimális gesztusokkal, tőle szokatlan visszafogottsággal.


 

Ginger és Fred

Ginger és Fred: Giulietta Masina, és Mastroianni jutalomjátéka.

Giulietta már túl van a hatodik x-en, de mégis elbűvölő Amelia (Ginger) táncosnő szerepében.

Egyéb filmjelenetei I.

Több kevésbé ismert Giulietta film létezik.  Ezeknek zömét - sajnos - hazánkban még nem mutatták be. Masina dolgozott francia, német, angol, cseh rendezőkkel is.

Itt látható egy  vegyes, átfogó összeállítás kevésbé ismert filmjeiből:

Egyéb filmjelenetei II.

 További ritka filmek:

Érdekességek

Karikatúrák, filmplakátok, montázsok.

Giulietta, és Federico síremléke

Küldj egy virágot, gyújts egy gyertyát virtuálisan Giuliettának, és Fellininek!

www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi

Bannerjeim, Buttonjaim

Elvihető bennerek:

 

Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."