Giulietta Masina
Giulietta Masina Fansite
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Oldalinformációk

 

 

   

CSS Codes
Giulietta Masina a tévében

    

 

 

Elegant Rose - Diagonal Resize
Hírek, események
Hírek, események : Fellini Black and White - film készül a Fellini házaspárról

Fellini Black and White - film készül a Fellini házaspárról

  2012.07.31. 22:47

 

Már több éve húzódik az előkészület. 

 

Valószínűleg a közeljövőben elkészül a Masina- Fellini párosról szóló fikció.


Már több, mint két éve elterjedt a hír, hogy film készül Masináról, és Felliniről. Nem egy részletes életrajzi film, csupán pár nap az életükből. Rendezője, és írója: Henry Bromell.

A forgatókönyv dióhéjban: Fellini pár nappal az 1947 -es Oscar gála előtt eltűnik - mint kiderül, kalandozni indul egy állatorvosnővel, jazz zenei motívumok tarkítják a légyottot. Giulietta ezt megtudván Ricky Nelson (rock and roll énekes) karjaiban talál vígaszt.

A történet álom, és valóság határa közt lebeg - nem tudni, mi az igaz belőle. Nincs rá bizonyíték, hogy Masina, és Ricky Nelson között szerelmi/szexuális viszony létezett, Fellinit meg jóformán mindenkivel összeboronálták, aki él és mozog.

Úgy tűnik, időnként felbukkan egy-egy színdarab, film, musical (pl. Nine), amit Giulietta és Federico ihletett, jó dolog, hogy még ma is megmozgatja a szerzők fantáziáját ez a nagyszerű páros. 

A magam részérő jobban örültem volna egy pontos, reális életrajzi filmnek, de már az ilyen megmozdulásoknak is örülni lehet.

Eredetileg Emily Watson (angol színésznő, főbb szerepei:  Hullámtörés, Hilary és Jackie, Equilibrium) lett volna Giulietta, és Antonio Banderas alakította volna Fellinit.
Nem tudni mi okozta a változást - talán az életkoruk  - a két híres színész helyett két kevésbé ismert, de nagy tehetségnek kikiáltott művész fogja játszania házaspárt.

Nina Arianda - fiatal, szépreményű Broadway színésznő - véleményem szerint temperamentumában, erőteljes gesztusaiban emlékeztet ugyan Masinára, de az arcberendezése, megjelenése merőben más, mint Giulietta - én nem kifejezetten örülök  a választásnak. Valószínűleg furcsa lesz a bájos, kislányos, szénfekete szemű Masinát kék szemmel, sasorral, tenyeres-talpas nőként látni. Ugyan Giulietta csak egy volt, naivság lenne azt képzelni, találunk egy ilyen kaliberű művészt-egyéniséget, de szerintem jobban kéne figyelni, hogy ne legyen ekkora kontraszt - bár ki tudja, a maszkmesterek mit hoznak ki Ariandából. 

 


Nina Arianda egyébként Tony díjas, tehetségéről ódákat zengenek, Woody Allan is szerepeltette, állítólag Janis Joplin-t is ő fogja alakítani.
Fellinit a jelenlegi helyzet szerint Wagner Moura, egy nemzetközi viszonylatban névtelen színész fogja alakítani.

Valószínű, még nem végleges a szereposztás, de reménykedjünk, hogy jó film lesz a végeredmény. Kíváncsian várom!

 

 

 

 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.